Blagovna znamka Dulcis Gourmet

Predanost tradiciji je temelj blagovne znamke Dulcis Gourmet. Usmerjenost k naravnim, svežim in lokalnim sestavinam je naša konkurenčna prednost, ki se odseva v kakovosti naših izdelkov – pa naj bodo to marmelade, olje in kis ali pa sušene mesnine ter vino.

Naše sušene mesnine so izdelane v naši lastni sušilnici, kjer uporabljamo zgolj najboljše kose mesa in recepte, ki so prehajali iz roda v rod. Tradicionalni izdelki kot so pršut, salame, gambica, panceta in budjola so klasiki lokalne gastronomije, ki jih jemljemo zelo resno. Naše sušene mesnine vsebujejo zgolj naravne sestavine in so brez glutena. V Dulcis Gourmet verjamemo, da se ročna proizvodnja, naravno sušenje, prvovrstne sestavine brez umetnih dodatkov in tradicija odsevajo v prvovrstnem okusu, božanski aromi in naravni barvi naših mesnin. Zaradi vsega tega se našim sušenim mesninam ne boste mogli upreti.

Naša vinska klet v Goriških Brdih ponuja različne sorte vin, med katerimi vsekakor izstopata v morju staran peneči brut in peneči rose Mare Santo ter poslastica Dulcis Breskovo vino, ki združuje izbrane sorte grozdja in nepozaben okus zrelih briških breskev.

V naši shrambi pa boste našli še veliko več: naše stranke se lahko razvajajo z domačimi marmeladami, žganji, kisom ter s koristnimi hranili bogatim oljem grozdnih pešk.

Ko ste v Ljubljani, nas le obiščite v našem kotičku dobrot Dulcis Gourmet. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu in vam zaupalo še več o naših izdelkih, s katerimi boste lahko razvajali sebe in svoje najbližje. Vsi izdelki so primerni tudi kot poslovna darila, ki vaših poslovnih partnerjev zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Prepričajte se sami in nas kontaktirajte za termin degustacije.
 
Želim termin za degustacijo


Olje grozdnih pešk in vinski kis

Kis in olje

Naše hladno stiskano olje grozdnih pešk je pravo darilo narave. Z visoko koncentracijo linolne kisline in vitaminov je nepogrešljivo pri negi kože, s svojim edinstvenim okusom pa tudi v kuhinji. Naš vinski kis je izdelan z lastnim grozdjem izbranih sort in začimbami, nato pa staran v hrastovih sodih. Nepogrešljiv dodatek v kuhinji!

Povpraševanje

Mare Santo

Mare Santo

Mare Santo je zares unikatna penina. Brut in rose kleti Tomažič iz Goriških brd sta starana v morju. Slednje ponuja idealen ekosistem za staranje, saj s stalno svetlobo in temperaturo, odsotnostjo kisika ter stalnim gibanjem tokov ohranjajo vino med staranjem živo. Rezultat je svež in izvrsten okus ter steklenica z zgodbo, ki jo je oblikovala narava.

Povpraševanje

Pregrešne slaščice

V naših enotah se znajdejo tudi božanske slaščice, ki smo jih snovali po klasičnih francoskih receptih z naravnimi sestavinami. Nepozabne torte, pekovski izdelki, makroni in ostale pregrešne slaščice so na voljo v vseh naših enotah.

Povpraševanje

Twenty Caffe

Dulcis breskovo vino

Dulcis breskovo vino je nov okus zabave. Božansko sladek in saden okus ter zapeljiva aroma zrelih briških breskev se takoj vtisnejo v spomin zato si boste breskovo vino zaželeli vedno znova. Dulcis breskovo vino postaja pijača najbolj divjih zabav, druženj v vinotekah in drugih ekskluzivnih lokacijah, kjer nadomešča klasične pijače z višjo vsebnostjo alkohola.
 

Povpraševanje

Twenty Caffe

Sušene mesnine

Dulcis Gourmet sušene mesnine so ročno izdelane v lastni sušilnici, kjer uporabljamo zgolj najboljše kose mesa in lokalne recepte, ki so prehajali iz roda v rod. Salame, gambica, budjola, panceta in pršut so klasiki lokalne gastronomije, ki jih jemljemo zelo resno, zato vsebujejo le naravne sestavine. Vse to se na koncu odseva v prvovrstnem okusu, božanski aromi in naravni barvi mesnin.

Povpraševanje

Twenty Caffe

Še več v kotičku…

V kotičku Dulcis Gourmet najdete še več naših izdelkov, med katerimi izstopajo na primer tradicionalna domača žganja, marmelade iz doma pridelanega sadja in zelišč ter vina iz kleti Tomažič. Ko boste v Ljubljani nas le obiščite. Prijazno osebje restavracije diVino vas bo z veseljem popeljalo skozi naš asortiman ali pa vam svetovala pri nakupu posameznih izdelkov in darilnih paketov.

Rezerviracija termina

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Ošterija pri Oljki
Mare Santo
Dulcis Marende
AlCapone
diVino