Cenimo vašo zvestobo

Naše restavracije in slaščičarne, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC City dnevno obišče na tisoče gostov in mnogi izmed njih se vanje z veseljem vračajo. V skupini Dulcis Gourmet cenimo dejstvo, da smo za marsikaterega obiskovalca naših enot postali vsakodnevna destinacija za uživanje v malicah med službenim časom ali opravki v nakupovalnem središču za mnoge pa tudi naslov, na katerega lahko računajo, ko potrebujejo restavracijo v kateri lahko ob hrani proslavijo kak poseben dogodek.

S programom zvestobe se zato želimo vsem našim rednim gostom zahvaliti za obiske naših restavracij. S predložitvijo kartice imetnik ob vsakem nakupu nad 5 € v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa hrane. Te bonitete lahko kasneje koristi pri naslednjih obiskih naših enot.

Veseli nas, da vam lahko v naših restavracijah vedno ponudimo nekaj posebnega. Z včlanitvijo v program zvestobe (Splošni pogoji kartice zvestobe) pa vam bomo to zagotovili tudi ugodneje. Postanite član družine uporabnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet tudi vi! Pristopna izjava Dulcis Gourmet

Člani kluba imetnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet lahko svoje stanje preverite na tej povezavi.

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Ošterija pri Oljki
Mare Santo
Dulcis Marende
AlCapone
diVino