Razvajajta se!

Nič ni lepšega kot sproščena večerja v dvoje. Tudi letos bomo v treh restavracijah skupine Dulcis Gourmet pripravili okusne valentinove menije s ščepci strasti in presenečenj.

V restavraciji diVino

V naši najbolj prestižni restavraciji se bosta lahko razvajala ob okusnih jedeh, ki jih bo za najsrčnejši dan v letu pripravil chef Matjaž Cotič. Dišalo bo po tartufih, okušalo se bo sveže ribe in izbrane kose uležanega mesa, za sladko noto pa bodo poskrbele hišne sladkosti in penine. Ob vsem tem bo vzdušje v objem prijetne glasbe zavila pevka Sanja Poljšak Pesan.

Preveri valentinov meni.

Rezerviraj mizo

V Ošteriji pri Oljki

V naši najbolj domačni “ošteriji” vaju bomo popeljali v prelepo pokrajino Goriških brd. Testenine in rižote, pripravljene po receptih naših babic in ravno prav pečeni kosi uležanega mesa bodo uvertura v čudovit večer.

Posebej za valentinovo bo v Oljki na voljo tudi file brancina v zeliščni skorjici na pesinem pireju in brezplačna sladica.

Rezerviraj mizo

V pizzeriji Al Capone

Zakaj se ne bi za valentinovo vrnila v dobre stare čase? S kosi v krušni peči pečene pizze, obložene po vajinem okusu in kozarcem točenega piva bo tako, kot v študentskih letih, ko sta se spoznala. Bolj romantično ne gre!

Poleg slastnih pizz, testenin in rižot, bo v Al Capone na voljo tudi file lososa na motovilcu z jagodno rižoto ter brezplačna penina z jagodami.

Rezerviraj mizo

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Ošterija pri Oljki
Mare Santo
Dulcis Marende
AlCapone
diVino