CATERING

CATERING KOT GA PRIČAKUJETE

V kolektivu Dulcis Gourmet se izvrstno znajdemo pri izvedbi najbolj zahtevnih dogodkov, ko je prisotnih več tisoč gostov, pa tudi pri manjših, bolj intimnih dogodkih, kjer šteje vsaka podrobnost in individualna obravnava gostov.. Ko popišemo zahteve, potrebe in pričakovanja naročnikov, jih nadgradimo z znanjem in izkušnjami skupine Dulcis Gourmet ter skupaj ustvarimo nepozabna kulinarična doživetja. Tako vseskozi izpolnjujemo naše poslanstvo in gradimo dolgoročna partnerstva.

Pogostitve na dogodkih kot so seminarji, poslovna srečanja, konference in podobno izvajamo v restavracijah skupine Dulcis Gourmet ali na lokacijah naših naročnikov. Pripravljamo hladni in topli bife ter razne napitke po željah naročnika. Glede na vsakokratno situacijo svetujemo glede najboljše kombinacije jedi in pijač. Pri zasnovi jedilnikov s ponosom uporabljamo čim več sestavin lastne proizvodnje. Prostore naročnikom po želji tudi opremimo z vso potrebno tehnično opremo in jim tako tudi na tem področju zagotavljamo najvišji standard organizacije dogodka.

IZKUŠNJE

Na dogodkih smo prisotni zgolj z našim najbolj izkušenim osebjem, ki skrbi, da je pogostitev v skladu z dogovorom in pričakovanji.

FLEKSIBILNOST

Naša oprema in izurjeno osebje nam omogoča da pokrivamo dogodke v naših restavracijah ali v prostorih naročnikov.

KAKOVOST

Ne glede na velikost dogodka zagotavljamo vrhunsko kakovost jedi, ki jih pripravljamo s poudarkom na svežini.

Z VAMI OB POMEMBNIH TRENUTKIH V ŽIVLJENJU

Poleg poslovnih in drugih dogodkov organiziramo tudi pogostitve na porokah. Poročno slavje je mnogo več kot zabava, poročna torta pa več kot le sladki poobedek. Oba predstavljata simbole poročnega dne, s tem pa sta tudi center pozornosti slavljencev in tema pogovorov še dolgo po slavju.

Mladoporočencema in njunim gostom nudimo prostor za poročne obrede in slavja v dovršenem interierieju ter na posebni lokaciji z možnostjo brezplačnega parkiranja za večje število vozil. Poleg dveh nadstropij v notranjosti restavracije diVino toplejši meseci leta omogočajo poroke na čudoviti zeleni terasi, ki goste preseneti s svojo umaknjenostjo od mestnega vrveža. Zaradi svojih kapacitet, osebja in kulinarike, je Dulcis Gourmet prava izbira za organizacijo poroke, ki se bo vtisnila v spomin kot ena lepših.

LOKACIJA

Restavracija diVino ponuja prostor za velike ali manjše poroke, na svoji zeleni terasi pa omogoča sanjski ambient, ki ga gostje nikoli ne bi pričakovali sredi Ljubljane

POGOSTITEV

Prikupni finger-food in klasični narezki, topli in hladni bifeji, postrežni meniji in še mnogo drugih možnosti je na voljo pri organizaciji porok. Vedno sveže, vedno inovativno.

TORTA

Naši mojstri po izvirnih receptih pripravljajo slaščice, ki se jim je težko upreti. In isto znanje uporabljajo tudi za pripravo poročnih tort.

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri