ODLIČNA HRANA ZA ODLIČNE REZULTATE

Eden najdragocenejših elementov vsakdana zaposlenega je njegov dnevni obrok, kakovost slednjega pa se nedvomno odraža v zadovoljstvu in storilnosti v nadaljevanju delovnika. Malice v restavracijah internega tipa so zato že dolgo skrb kadrovskih oddelkov podjetij in predmet nenehnih sprememb v smeri izboljšav s ciljem povečevanja zadovoljstva zaposlenih. v skupini Dulcis Gourmet se zavedamo teh dejstev in zato na podlagi izkušenj z našimi naročniki nenehno nadgrajujemo našo storitev.

Pri zagotavljanju prehrane za zaposlene se naslanjamo na najsodobnejše koncepte in tehnologije, pri zasnovi jedilnikov pa poseben poudarek posvečamo uporabi naravnih in svežih sestavin, med katerimi so pogosto tudi izdelki lastne proizvodnje. Skladno z našo ljubeznijo do korenin podjetja pa nikakor ne pozabljamo niti na tradicijo in recepte, ki izhajajo iz kuhinj naših prednikov.

Verjamemo da vse to prispeva k bolj prijazni in domačni ponudbi prehrane na delovnem mestu, kar pomeni da se lahko zaposleni v kratkem času, ki ga imajo za malico, odklopijo od napornega delavnika, se napolnijo z zdravo energijo in še bolj učinkovito in polni zanosa nadaljujejo delo vse do konca svojega delovnika.

Dovolite nam, da svoje storitve predstavimo tudi v vašem podjetju. Sporočite nam več informacij ter vaše želje in našli bomo rešitev za izboljšanje prehrane v vašem podjetju.

JEDILNI LIST

V restavracijah internega tipa tedensko spreminjamo jedilne liste, saj jih usklajujemo s sezonsko dobavljivostjo sestavin in strategijo uravnoteženosti obrokov. Na ta način skrbimo za svežino jedi in raznolikost ponudbe.

 

Aktualni jedilnik si lahko pogledate na našem Instagram profilu

Dober tek!

 

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Naročila sprejemamo na
elektronski naslov: narocila@merende.si,
ali pa na telefon: +386 1 810 91 97