KARTICA ZVESTOBE

CENIMO VAŠO ZVESTOBO

Naše restavracije, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC City dnevno obišče na tisoče gostov in mnogi izmed njih se vanje z veseljem vračajo. V skupini Dulcis Gourmet cenimo dejstvo, da smo za marsikaterega obiskovalca naših enot postali vsakodnevna destinacija za uživanje v malicah med službenim časom ali opravki v nakupovalnem središču za mnoge pa tudi naslov, na katerega lahko računajo, ko potrebujejo restavracijo v kateri lahko ob hrani proslavijo kak poseben dogodek.

S kartico zvestobe, t.j. programom zvestobe se zato želimo vsem našim rednim gostom zahvaliti za obiske naših restavracij. S predložitvijo kartice imetnik ob vsakem nakupu nad 5 € v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa. Te bonitete lahko kasneje koristi pri naslednjih obiskih naših enot. Prav tako restavracija diVino ob 10 % boniteti, vsem zvestim uporabnikom kartice, za rojstni dan, ob siceršnjem letnem prometu nad tisoč evri na kartici, podari gratis penino, ki jo stranke lahko prejmejo v restavraciji diVino, kot darilo ali postreženo ob svečanem dogodku.

Veseli nas, da vam lahko v naših restavracijah vedno ponudimo nekaj posebnega.
Z včlanitvijo v program zvestobe (Splošni pogoji poslovanja kluba zvestobe) vam bomo to zagotovili tudi ugodneje.
Postanite član družine uporabnikov kartice kluba zvestobe Dulcis Gourmet tudi vi!

Člani kluba imetnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet lahko svoje stanje preverite na tej povezavi.

S predložitvijo kartice kot imetnik ob vsakem nakupu v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa. V primeru dodatnih akcij in ugodnosti, se medsebojne bonitete dopolnjujejo. Te bonitete lahko kasneje izkoristi pri naslednjih obiskih naših enot v restavracijah:

diVino
Ošterija pri Oljki
Al Capone

Imetniki kartice so lahko fizične in pravne osebe. Družbi izdajateljici kartice spoštujeta zasebnost uporabnikov in se zavezujeta, da bosta podatke, pridobljene na svojem spletnem mestu ali v neposrednem stiku, varovali skrbno ter v skladu s predpisi. Poleg tega pridobljenih osebnih podatkov ne bosta posredovali tretjim osebam niti drugih podatkov pridobljenih s poslovanjem kartice, ali jih uporabljali v namene, ki niso zapisani v Splošnih pogojih objavljenih na spletni strain www.gourmet.si in / ali www.maresanto.com.

Obrazec za odjavo/preklic kartice zvestobe

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri