O NAS

BLAGOVNA ZNAMKA DULCIS GOURMET

Predanost tradiciji je temelj blagovne znamke Dulcis Gourmet. Usmerjenost k naravnim, svežim in lokalnim sestavinam je naša konkurenčna prednost, ki se odseva v kakovosti naših izdelkov – pa naj bodo to marmelade, olje in kis ali pa sušene mesnine ter vino.

Naše sušene mesnine so izdelane v naši lastni sušilnici, kjer uporabljamo zgolj najboljše kose mesa in recepte, ki so prehajali iz roda v rod. Tradicionalni izdelki kot so pršut, salame, gambica, panceta in budjola so klasiki lokalne gastronomije, ki jih jemljemo zelo resno. Naše sušene mesnine vsebujejo zgolj naravne sestavine in so brez glutena. V Dulcis Gourmet verjamemo, da se ročna proizvodnja, naravno sušenje, prvovrstne sestavine brez umetnih dodatkov in tradicija odsevajo v prvovrstnem okusu, božanski aromi in naravni barvi naših mesnin. Zaradi vsega tega se našim sušenim mesninam ne boste mogli upreti.

Naša vinska klet v Goriških Brdih ponuja različne sorte vin, med katerimi vsekakor izstopata v morju staran peneči brut in peneči rose Mare Santo ter poslastica Dulcis Breskovo vino, ki združuje izbrane sorte grozdja in nepozaben okus zrelih briških breskev.

V naši shrambi pa boste našli še veliko več: naše stranke se lahko razvajajo z domačimi marmeladami, žganji, kisom ter s koristnimi hranili bogatim oljem grozdnih pešk.

Ko ste v Ljubljani, nas le obiščite v našem kotičku dobrot Dulcis Gourmet. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu in vam zaupalo še več o naših izdelkih, s katerimi boste lahko razvajali sebe in svoje najbližje. Vsi izdelki so primerni tudi kot poslovna darila, ki vaših poslovnih partnerjev zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Prepričajte se sami in nas kontaktirajte za termin degustacije.

Naročite se na novice skupine Dulcis Gourmet in prejemajte obvestila o posebnih ponudbah v naših enotah.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri